Dräktig!?🩷

Jag tror Diza är dräktig, dels är hon annorlunda i sättet, kan inte med ord förklara, mer en känsla, dels är hennes spenar rosa vilket brukar tyda på dräktighet.

Så nu hoppas jag verkligen på detta!!

Igår var det bad och föning, inte Dizas favoritsysselsättning precis, men det måste göras.

 

Knashundar

Nu har snön kommit, väldigt sent, men ändå! Den vita puffen får hela benen och magen full i snöbollar! Har hört om olika sprayer eller tex cocosolja som man kan försöka ha i pälsen!

Innan snön kom så hittade jag plötsligt hundarna uppe på jordkällaren. Jag har ju äntligen hela gården inhägnad med hyffsat högt staket och än så har inga sloughi försökt hoppa över!

Ropade på dem för att försöka skrämma dem bakåt så inte Diza skulle få för sig att svinga sig ut, kan säga de inte brydde sig…Nåja, allt gick bra tillslut, och det blev ju några snygga kort!!

 

Händer inte så mkt

Men, vi var på utställning på Öland med Chineserna, det gick sådär!! Första dagen var det special och Diza fick exc men oplacerad, blev rädd i ringen då ett litet baran började gallskrika precis bredvid! Hon blir ju ledsen bara diskmaskinen piper!! Men men, Yatzy fick VG, det är ändå hennes första utställning, både hon och jag ovana! Men hon fick vara med i bästa hud!!! Det var kul!!

Dag två var det omvänt, Diza ville inte alls, fick VG och var mkt osäker på domaren! Som jag själv inte tyckte var så trevlig då han blev irriterad när hon var lite skeptisk. Kan säga att efter detta har hon inte blivit gladare på bordet med domare!!! Så måste träna massor där.

I helgen som kommer åker vi till Rättvik på inoff med Amaya!! Det ska bli så spännande!! Vi har då varit på två träningar som gått superbra!! Så håller tummarna!! Må så gott!