🩷💔Neva💔🩷

Hon föddes 11/12-23

 

Men nåt var fel, när hon var runt 4 veckor började hon kräkas när hon åt eller straxt efter. Hon höll på att kvävas av detta och vid 2 tillfällen hade hon dött om jag inte var där och fick igång henne. Det var fruktansvärt.

Sista dagen såg jag en svullnad på halsen efter att hon kräkts. Fick en tid i Falun och där konstaterades öppen matstrupe.

Jag fick lov att inse att hon aldrig skulle få ett normalt liv, att även om vi skulle försökt mata med en tratt eller sond så skulle hon bars bli sämre! Inget djur ska behöva leva så!! Så jag tog beslutet att låta henne somna in.

Så söt, så glad, så orädd och så älskad….

 

Sista bilden på Falu Djursjukhus

 

Älskad saknad….

 

Dräktig!?🩷

Jag tror Diza är dräktig, dels är hon annorlunda i sättet, kan inte med ord förklara, mer en känsla, dels är hennes spenar rosa vilket brukar tyda på dräktighet.

Så nu hoppas jag verkligen på detta!!

Igår var det bad och föning, inte Dizas favoritsysselsättning precis, men det måste göras.

 

Knashundar

Nu har snön kommit, väldigt sent, men ändå! Den vita puffen får hela benen och magen full i snöbollar! Har hört om olika sprayer eller tex cocosolja som man kan försöka ha i pälsen!

Innan snön kom så hittade jag plötsligt hundarna uppe på jordkällaren. Jag har ju äntligen hela gården inhägnad med hyffsat högt staket och än så har inga sloughi försökt hoppa över!

Ropade på dem för att försöka skrämma dem bakåt så inte Diza skulle få för sig att svinga sig ut, kan säga de inte brydde sig…Nåja, allt gick bra tillslut, och det blev ju några snygga kort!!