Händer inte så mkt

Men, vi var på utställning på Öland med Chineserna, det gick sådär!! Första dagen var det special och Diza fick exc men oplacerad, blev rädd i ringen då ett litet baran började gallskrika precis bredvid! Hon blir ju ledsen bara diskmaskinen piper!! Men men, Yatzy fick VG, det är ändå hennes första utställning, både hon och jag ovana! Men hon fick vara med i bästa hud!!! Det var kul!!

Dag två var det omvänt, Diza ville inte alls, fick VG och var mkt osäker på domaren! Som jag själv inte tyckte var så trevlig då han blev irriterad när hon var lite skeptisk. Kan säga att efter detta har hon inte blivit gladare på bordet med domare!!! Så måste träna massor där.

I helgen som kommer åker vi till Rättvik på inoff med Amaya!! Det ska bli så spännande!! Vi har då varit på två träningar som gått superbra!! Så håller tummarna!! Må så gott!